Achtzaam zoekt vrijwilligers!

Achtzaam zoekt vrijwilligers. Momenteel alleen nog in de regio Katwijk en Duin & Bollenstreek!

Ben je een sociaal diertje en heb je eigenlijk altijd al iets voor onze eenzame oudere medemens willen doen? Of brengen we je nu op een idee? Ook goed! Is het er tot nu toe (nog) niet van gekomen, want: druk, druk, druk..? Je hoeft echt geen hele dagdelen beschikbaar te zijn, zo’n 2-4 uurtjes in de week zijn al voldoende.

We weten het: er zijn veel organisaties op zoek naar jouw enthousiasme en inzet als vrijwilliger. Aangezien je je tijd maar één keer kunt investeren, zullen we je hieronder uitleggen waarom je dit als luister-coach bij Achtzaam zou willen doen, want Achtzaam is natuurlijk anders dan alle anderen! 🙂 Zonder dollen. In ons geval is dit ook echt zo.

Ja, we zijn inderdaad een stichting, maar wel een hele professionele. Daarom krijg je als luister-coach van ons een training aangeboden. Hier laten we het niet bij, want elke maand organiseren we een workshop, zodat jij je als luister-coach verder kunt ontwikkelen. Op deze manier kunnen zowel jij als onze cliënten nog meer voldoening halen uit jullie wekelijkse contact. Een win-win situatie. Wij houden ervan. Ook vinden we het niet alleen belangrijk dat jij als luister-coach achtzaam bent naar onze cliënten, maar dat Achtzaam dit ook naar jou als vrijwilliger is. We verklappen alleen niks. Laat je verrassen.

De eerstvolgende training start 13 juni. Graag verwelkomen we je dan! Voor meer informatie: http://achtzaam.nl/training-tot-luistercoach/

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-