Achtzaamheidjes uitdelen en zingen bij Groot Hoogwaak, Noordwijk

Vanochtend waren we op stap met de De Zingende Koffiemeisjes – bekend van hun interactieve voorstellingen voor ouderen. We hebben al zingend rozen en heerlijke Achtzaamheidjes (gesponsord door Albert Heijn Noordwijk) uitgedeeld aan de bewoners van Groot Hoogwaak in Noordwijk.

Bedankt Ilonka en Monique van de Zingende Koffiemeisjes voor jullie prachtige optreden en vrijwillige bijdrage aan deze ochtend. De bewoners zongen uit volle borst mee en hebben zichtbaar genoten van deze ochtend vol met aandacht. Wat een dankbaar werk hebben we toch!

IMG_3409

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-