Achtzaam Academy: opleiding tot luister-maatje!

Hallo, toekomstig luister-maatje?

De dienstverlening van Achtzaam wordt uitgevoerd door achtzame luister-maatjes. Het luister-maatje vervult een belangrijke en bijzondere rol in de invulling van de dienstverlening van Achtzaam. Wij vinden het belangrijk dat de mensen die zich bij ons aansluiten zich prettig voelen in hun rol en deze met zekerheid en kundigheid kunnen vervullen. Om die reden volg je als vrijwilliger een training (dagdeel in middag of avond).

Je wordt getraind in het zorgvuldig luisteren en het geven van oprechte aandacht. Aandachtspuntjes, zoals vragen als: “Wat mag ik wel en wat mag ik niet doen voor kwetsbare personen, als ik mij inzet via Achtzaam?”

Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de eerstvolgende trainingen. We beloven, het wordt leuk!

Meld je aan via: vrijwilligers@achtzaam.nl

Trainingen zijn vooralsnog alleen voor regio Katwijk en Duin & Bollenstreek! Neem contact met ons op via info@achtzaam.nl als je op de hoogte wilt blijven van opleidingen in jouw regio.

Wij kijken er naar uit met je aan de slag te gaan!

Met achtzame groet,
Marike Postma

admin

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-