Bewezen tips en oefeningen om je minder eenzaam te voelen

De donkere decembermaand is weer aangebroken, een maand waar sommige mensen reikhalzend naar uitkijken en die anderen graag overslaan…

Herken jij net als 1 op de 3 mensen ook wel eens een leeg en onbestendig gevoel en zou je daar iets aan willen doen? Dat kan, maar dan moet je wel zelf de eerste stap zetten!

Omdat Achtzaam in jou gelooft, willen we je graag hierbij helpen en jou een waardevol cadeau geven: kennis, inzicht én ondersteuning door online oefeningen aangeboden door professionele coaches. Dat doe je online via een app, gewoon veilig thuis, in eigen tijd en tempo.

Achtzaam gunt jou toegang tot deze oefeningen en begeleiding, als jij ons een kort berichtje stuurt. (alle reacties worden vertrouwelijk behandeld) We mogen aan 40 mensen een maandabonnement schenken t.w.v. € 12.95 en aan 3 mensen zelfs een jaarabonnement t.w.v. € 155,40.

Email ons via: info@achtzaam.nl

Achtzame groet,

Mirjam & Fleur, Stichting Achtzaam

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-