Gratis 1 jaar achtzaamheid!

Met dank aan donaties via onze Facebook pagina, crowdfunding en website, collectes bij o.a. de Albert Heijn Katwijk en sponsoring van de LIONS Club Katwijk, kunnen wij inmiddels aan maar liefst 21 kwetsbare ouderen in de gemeente Katwijk 1 jaar gratis onze dienstverlening aanbieden.  Wij hebben al een aantal lieve ouderen heel blij kunnen maken, maar als u ook iemand bent of kent die hiervoor in aanmerking wil komen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wat houdt onze dienstverlening in?
Achtzaam biedt een dienstverlening aan waarin er weer oprechte aandacht is voor de ander, een luisterend oor. Onze luister-coaches komen op huisbezoek en bieden in overleg ook tussentijds contact aan in de vorm van bellen, SMS–en, Whatsapp-en of Skypen. Ook gaan wij zorgen voor extra ‘geluksmomentjes’ – Achtzaamheidjes genaamd.

Hoe werkt het?
Onze coördinator komt op een eerste gesprek om kennis te maken en de behoefte in kaart te brengen. Vanuit dit gesprek gaan wij kijken welke luister-coach het beste past voor de optimale klik en dit wordt het “maatje” waarmee u een heel jaar lang achtzame momenten gaat beleven.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Aanmelden kan via het kennismakingsgesprekformulier op onze website, via email of door te bellen naar 0900-314 8888!

Wij kijken er naar uit om een jaar vol achtzaamheid met u te beleven…

Achtzame groet,
Mirjam Paap & Fleur van den Horn

Mirjam Paap

Mirjam Paap is binnen Achtzaam o.a. verantwoordelijk voor woordvoering, HR, fondsenwerving & subsidies en fiscale & juridische aspecten. E: mirjam@achtzaam.nl T: 06-51041009

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-