Achtzaam in de pers

Stichting Achtzaam is regelmatig te zien in kranten en op TV. Ook organiseren wij regelmatig activiteiten waarbij wij de grote groep kwetsbare mensen in Nederland weer wat extra aandacht geven.

Wil je meer van ons weten of een afspraak met ons inplannen voor nadere kennismaking? Neem dan graag contact op met Mirjam Paap (woordvoering) via mirjam@achtzaam.nl of 06-5104 1009.

 

Kom hakken en bakken bij Wakersduin, Noordwijk

636093851729833750Op vrijdag 23 september bouwt basisschool Wakersduin Noordwijk in het kader van Nationale Burendag een feestje in de buurt. Buren kunnen smullen van de pannenkoeken en buurtgenoten ontmoeten. Basisschool Wakersduin wil mensen – jong en oud – met elkaar verbinden en doet dat graag tijdens Nationale Burendag op 23 september.Deze dag vormt ook de afsluiting van een week op school die in het teken zal staan van eenzaamheid. Kinderen volgen hierover een educatief kunstproject, vanwege de landelijke Week tegen Eenzaamheid.

Zij vragen aandacht voor eenzaamheid met tekeningen op de oude schuur, die tijdens de Burendag symbolisch wordt omgehakt. De opbrengsten van deze dag worden gedoneerd aan stichting Achtzaam.

+100%-