Kom hakken en bakken bij Wakersduin, Noordwijk

636093851729833750Op vrijdag 23 september bouwt basisschool Wakersduin Noordwijk in het kader van Nationale Burendag een feestje in de buurt. Buren kunnen smullen van de pannenkoeken en buurtgenoten ontmoeten. Basisschool Wakersduin wil mensen – jong en oud – met elkaar verbinden en doet dat graag tijdens Nationale Burendag op 23 september.Deze dag vormt ook de afsluiting van een week op school die in het teken zal staan van eenzaamheid. Kinderen volgen hierover een educatief kunstproject, vanwege de landelijke Week tegen Eenzaamheid.

Zij vragen aandacht voor eenzaamheid met tekeningen op de oude schuur, die tijdens de Burendag symbolisch wordt omgehakt. De opbrengsten van deze dag worden gedoneerd aan stichting Achtzaam.

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-