Week voor Achtzaamheid, Hoogeveen

Week voor Achtzaamheid, 26 juni 2017

Maandag 26 juni jl. hebben een aantal fashion studenten van de Business School Alfa-college Hoogeveen, in het kader van de ‘Week voor Achtzaamheid’, een activiteit georganiseerd voor de bewoners van woonzorgcentrum de Noorderbrug, woonvoorziening locatie Ama Ina. Gewapend met naaimachines en fraaie stoffen hebben de studenten o.l.v. docente en vrijwilliger voor Stichting Achtzaam Ineke v.d. Molen o.a. kleine verstelklusjes uitgevoerd en enkele kledingstukken gemaakt. Organisatie Maluku Hoogeveen heeft ook tijdens deze activiteit haar medewerking verleend en hebben aanwezigen o.a. genoten van een heerlijke exotische lekkernij bij de koffie en thee.

Tijdens de Week van Achtzaamheid vinden landelijk allerlei activiteiten plaats met als doel eenzame mensen zich verbonden te laten voelen met de wereld om hen heen. Kortom, een week vol mooie momenten om even stil te staan bij het feit hoe belangrijk het is om aandacht te schenken aan elkaar, helemaal zo net voor de start van de zomervakantie. Samen kunnen we het verschil maken en eenzaamheid doorbreken! En dat hebben we samen met elkaar bewezen.

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-