Voelt u zich wel eens eenzaam?

Wij staan voor u klaar!

Wie zijn wij?

Stichting Achtzaam is een sociaal maatschappelijke dienstverlener. Mensen die zich alleen of eenzaam voelen, brengen wij weer in contact met anderen. Wij zorgen ervoor dat zij écht gehoord worden en zo weer een stuk levensvreugde terugkrijgen.

Wat doen wij?

Wij bieden oprechte, persoonlijke aandacht en professionele ondersteuning. Dit doen wij door regelmatig een bezoekje te brengen, telefonisch contact, berichtjes te sturen en tussentijdse attenties te schenken.

Voor wie is het?

Gevoelens van eenzaamheid kunnen iedereen overkomen. Dat is niet iets waar men zich voor hoeft te schamen. Sterker nog, ruim 5 miljoen Nederlanders hebben er mee te maken. Tijdelijk of langdurig. Wij zijn er voor iedereen die wel wat persoonlijke aandacht kan gebruiken, of hulp nodig heeft met het (weer) in contact komen met anderen.

Hoe werkt het?

  1. Onze coördinator komt langs voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en de behoefte in kaart te brengen;
  2. Onze coördinator kijkt naar aanleiding van dit gesprek welke luister-coach (vrijwilliger die door onze organisatie is opgeleid) het beste past;
  3. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat onze cliënten dié aandacht krijgen waar zij behoefte aan hebben.

Meer weten? 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Dan kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen via onze website, per email: info@achtzaam.nl of ons te bellen op 0900 – 314 8888 (10 cent p/m).

Mirjam Paap

Mirjam Paap is binnen Achtzaam o.a. verantwoordelijk voor woordvoering, HR, fondsenwerving & subsidies en fiscale & juridische aspecten. E: mirjam@achtzaam.nl T: 06-51041009

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-