Wat gun jij iemand uit jouw omgeving die eenzaam is?

De donkere decembermaand is weer aangebroken, een maand waar sommige mensen reikhalzend naar uitkijken en die anderen graag overslaan…

1 op de 3 mensen heeft regelmatig een eenzaam, leeg of onbestendig gevoel. Ook jij hebt iemand in jouw omgeving die daarmee kampt en de vraag is of je daar iets aan zou willen en kunnen doen?

Wij willen hierbij graag helpen en hen een waardevol cadeau geven: kennis, inzicht én online ondersteuning aangeboden door professionele coaches. Gewoon veilig thuis, in eigen tijd en tempo. Deze app is namelijk speciaal ontwikkeld, zodat mensen zelf de eerste stappen kunnen zetten naar een gewenste situatie.

We mogen aan 40 mensen een maandabonnement schenken t.w.v. € 12.95 en aan 3 mensen zelfs een jaarabonnement t.w.v. € 155,40. Wees er snel bij, want op = op!

Wie gun jij dit cadeau?

Stuur je email naar: info@achtzaam.nl

Achtzame groet,

Mirjam & Fleur, Stichting Achtzaam

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-