Wat je zelf kan doen voor iemand die eenzaam is

Zoals je van ons gewend bent, houden wij van geven! Door een houding in het leven aan te nemen van ‘achtzaam zijn’ proberen wij ook anderen te inspireren wat vaker naar elkaar om te kijken en zéker tijdens deze donkere decembermaand, die weer is aangebroken… December is een maand waar sommige mensen reikhalzend naar uitkijken en die anderen graag overslaan…

1 op de 3 mensen heeft regelmatig een eenzaam, leeg of onbestendig gevoel. Ook jij hebt dus iemand in jouw omgeving (een familielid, een vriend(in), of bijvoorbeeld een buurman of vrouw) die daarmee kampt en de vraag is of je daar iets aan zou willen en kunnen doen? En vergis je niet, eenzaamheid is niet alleen voor ouderen. Wist je dat er net zoveel jongere mensen eenzaam zijn? Voor hen is het nog wel mogelijk om zelf iets aan hun situatie te veranderen.

Omdat Achtzaam in hen gelooft, willen we graag hierbij helpen en hen een waardevol cadeau geven: kennis, inzicht én ondersteuning door professionele coaches. Gewoon veilig thuis, in eigen tijd en tempo.

Jouw verhaal in de wacht‘,  ‘Wat is eenzaamheid nu precies?’, ‘Gevoelens van eenzaamheid herkennen‘, het zijn zo maar een paar namen van tips en oefeningen op de SAM app, maar er zijn er nog veel meer, ook op andere gebieden waardoor iemand wel eens de balans verliest. Deze app is namelijk speciaal ontwikkeld, zodat mensen zelf de eerste stappen kunnen zetten naar een gewenste situatie. Alles wat er te vinden is is samengesteld door professionals die hun kennis graag delen. Het downloaden en het merendeel van de informatie is gratis, op een aantal uitgebreidere e-learnings na.

Geef abonnement cadeau aan een ander
Achtzaam gunt iedereen toegang tot deze oefeningen en begeleiding en dus mogen we een aantal premium abonnementen weggeven.

Hoe?
Door ons een kort berichtje te sturen wie uit jouw omgeving het moet zijn, die dit cadeau mag ontvangen en waarom. Kort en simpel, wij doen er verder niets mee, dat beloven we je. Voor ons is het beloning genoeg dat jij achtzaam wilt zijn naar anderen en wij daarbij kunnen helpen.

We mogen aan 40 mensen een maandabonnement schenken t.w.v. € 12.95 en aan 3 mensen zelfs een jaarabonnement t.w.v. € 155,40.

Waar wacht je op? Enneh… je mag het natuurlijk ook jezelf gunnen!
Stuur je email naar: info@achtzaam.nl

Uiteraard snappen wij dat alleen het lezen van tips en doen van oefeningen niet voor iedereen toereikend is, zeker niet voor oudere mensen. De ouderen zijn enorm gebaat door mensen die naar ze om kijken. Even dat beetje persoonlijke aandacht. Dus als het juist een oudere is in jouw omgeving die met eenzaamheid te kampen heeft, geef hem of haar dan wat van jouw eigen tijd cadeau. Het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

Rest ons je mooie feestdagen te wensen, met veel liefde en aandacht voor elkaar.
En download zeker zelf de app SAM, want er staan super waardevolle tips en oefeningen op die jou zelf ook inzichten en hulp kunnen bieden in het vinden van meer balans en levensgeluk. Eenzaamheid zit namelijk in een klein hoekje en kan ons allemaal overkomen. Voorkomen is beter dan genezen.

Achtzame groet,
Mirjam & Fleur

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-