Week voor achtzaamheid 26 t/m 30 juni 2017

Sinds twee jaar organiseren wij de week voor achtzaamheid. In deze week bezoeken we samen met kinderen van scholen senioren in woonzorgcentra. Er wordt geknutseld, gezongen en vooral genoten, want de combinatie jong en oud blijkt goud waard. Dit jaar willen wij het echter grootser aanpakken. Omdat wij helaas niet overal zelf actief kunnen zijn en we graag het verschil willen maken voor zoveel mogelijk kwetsbare ouderen in Nederland, doen we een oproep voor evenementcoördinatoren (vrijwilligers) in het hele land. Spreekt het je aan iets te doen voor kwetsbare ouderen in jouw gemeente en lijkt het je leuk om daarin gesteund te worden door een team van professionals? Lees dan vooral verder, of deel dit bericht met jouw netwerk!

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-