Week voor Achtzaamheid op 27 juni in Katwijk en Noordwijk van start!

KATWIJK – De eerste ‘Week voor de Achtzaamheid’ vindt volgende week, van 27 juni tot 1 juli, plaats. Een week waarin allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd om eenzame personen zich verbonden te laten voelen met de wereld om hen heen. Juist met de vakantie voor de boeg bestaat er een grote kans dat veel mensen alleen achterblijven. De organisator, Stichting Achtzaam, is sinds een jaar in Katwijk actief met hun dienstverlening en gaat vanaf deze zomer uitbreiden naar de Bollenstreek. Deze week markeert de kick-off van hun dienstverlening in Noordwijk.
Door achtzaamheid, de kracht van aandacht, wil Stichting Achtzaam een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare personen. Het aanpakken van eenzaamheid is niet zo ingewikkeld; we moeten het gewoon doen. Het is een kwestie van weer oprechte aandacht hebben voor elkaar, ofwel samen bouwen aan een achtzame samenleving.

Lees hier het hele artikel op Dichtbij.nl

Fleur van den Horn

Fleur is binnen Achtzaam verantwoordelijk voor marketing & communicatie, social media en de verbindingen maken met investeerders, partners & sponsors. Haar grootste uitdaging is dan ook de samenleving weer achtzaam te maken. E: fleur@achtzaam.nl T: 06-57559650

“Door slimme verbanden te leggen, ontstaat er een beweging die bewust wordt van hoe we gezamenlijk kunnen bouwen aan een achtzame samenleving. Wij gooien de steen in de vijver en zetten daarmee  anderen aan om met ons de eenzaamheid aan te pakken.”

Fleur van den Horn

Logo Slider

+100%-